Prima paginaLista de produse dorite (0)Contul meuCos cumparaturiComanda

Termeni & Conditii

Accesarea, vizitarea si cumpararea produselor prin intermediul site-ului www.bubizaurus.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor specificate mai jos. Pentru a va informa despre toate conditiile de utilizare a site-ului va recomandam sa cititi toate sectiunile urmatoare.

SC CELEC SRL poate modifica oricand termenii si conditiile de pe site fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

SC CELEC SRL isi rezerva dreptul de a putea corecta orice omiuni sau erori de afisare ce pot sa apara datorita greselilor de dactilografiere,sau datorita unor erori ale software, fara a anunta in prealabil. SC CELEC SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau de stoc. 

Informatiile personale

Dupa indeplinirea formalitatilor privind inregistrarea pe site- ul www.bubizaurus.ro prin crearea contului sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat. Informatiile pe care le completati trebuie sa fie corecte, exacte si complete si conforme cu realitatea. In momentul inregistrarii si crearii contului dumneavoastra, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. In cazul in care datele au fost scrise gresit si doriti sa le corectati sau actualizati le puteti modifica din contul dumneavoastra sau ne puteti contata la office@bubizaurus.ro in cazul in care nu va descurcati pentru a putea corecta/ actualiza datele conforme cu realitatea.

Securitatea datelor personale

S.C. CELEC SRL. („Bubizaurus”) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 0012746.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC CELEC SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe Bubizaurus, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, Bubizaurus.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Bubizaurus.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Bubizaurus.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, SC CELEC SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de  curierat, servicii de plata / bancare.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

VA INFORMAM CA ORICE INCERCARE DE  ACCESARE A DATELOR PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE MODIFICARE A CONTINUTUL SITE-ULUI www.bubizaurus.ro SAU ORICE ACTIUNE FACUTA CU SCOPUL DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.bubizaurus.ro, SE VA CONSIDERA TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.bubizaurus.ro SI SE VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA LEGALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A/AU INCERCAT ACEST FAPT.

Expeditie si livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii.

Ne straduim sa trimitem in aceeasi zi toate comezile plasate pana la ora 16:00. Comenzile plasate dupa ora 16:00 vor pleca catre dumneavoastra in dimineata urmatoarei zile lucratoare.

Livrarea se poate face prin:

  • Curier - in 24h - 48h in functie de ora plasarii comenzii - pret: 15 lei
  • Posta Romana - in 36-48h zile in functie de ora plasarii comenzii - pret: 15 lei

Ne straduim ca in Bucuresti livrarea sa se poate face in aceeasi zi (luni - sambata) in intervalul orar: 16:00 - 20:00. Comenzile plasate dupa ora 16:00 vor ajunge la dumneavoastra in ziua urmatoare.

Modalitati plata

Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Plata se poate face:
- in numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al S.C. CELEC S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.
 

Copyright
 
Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
Returnarea produselor

Returnarea produselor se poate face in termen de maximum 15 zile, in starea initiala, fara modificari fizice. 

In cazul retururilor, taxele de transport sunt suportate de catre client. 

Contravaloarea comenzii va fi returnata in maximum 25 de zile de la primirea coletului de retur. Inlocuirea produsului se face in cel mult 10 zile.

Plata se face in contul bancar al persoanei pe numele careia s-a emis factura. Clientul se obliga sa furnizeze contul bancar pentru returnarea sumei de bani.

In cazul tricourilor personalizate cu grafica clientului, nu se va accepta returnarea produselor sau a sumei de bani aferente comenzii. Conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, art. 16 Exceptari de la dreptul de returnare/retragere lit. c)   Va informam ca legal, SC CELEC SRL nu este obligata sa accepte retururi in cazul produselor furnizate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate.

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre S.C. CELEC S.R.L. si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. CELEC S.R.L.

Pentru orice problema aparuta in relatia cu SC CELEC SRL va rugam sa ne contactati la office@bubizaurus.ro